By Guest on Вівторок, 04 серпня 2015
Replies 269
Likes 1
Views 59
Votes 0
Вже два тижні як Верховна Рада проголосувала за проведення виборів 25 жовтня цього року. Здається лишається зовсім мало часу, але багато партій та кандидатів в Шепетівці досі в тіні. Більше за все, що чекають коли всі повернуться з відпусток, щоб дарма не спалювати рекламні бюджети.
Тим не менше, ніщо нам не заважає збирати в цій темі інформацію про вибори. Самі перші у нас стартувала партія "Сила громад" про яку ми вже говорили тут http://shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/82056-syla-hromad-abo-politychnyi-proekt-enerhoinvesta.html
На днях містом почали вішати вже такі бігборди
20150802_122115.jpg

Так що після Красилова, Нетішина та Староконстянитова, Герега почне оброблювати й наше місто.
Що ще я забув?
"Самопоміч" вже має своїх кандидатів у міську раду. Можете зацінити за посиланням:
http://samopomich.ua/vybory2015/#khmelnytskyi
·
Середа, 05 серпня 2015, 15:31
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Самооборона в депутати ломанулась.
·
Середа, 05 серпня 2015, 15:46
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Кількість партій і кандидатів на виборах зворотно пропорційна стабільності та рівню життя, тому вангую - на вибори, очевидно, підуть, тупо ВСІ, хто може хоч розписатись під відповідними документами :silly:
Якість при цьому, самі розумієте яка

2147219488.jpeg

·
Середа, 05 серпня 2015, 16:13
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Самооборона в депутати ломанулась.

опана і це не свободівці))))) тепер і цих брудом будемо поливати)))))
а якщо людина в самообороні, то їй не можна балотуватись в депутати, чи створюють серйозну конкуренцію наркому (народник контроль)
·
Середа, 05 серпня 2015, 16:25
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
От і почалось!
Партія "Сила Громад" почала "засівати" електоральні поля
http://shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/item/2254-partiia-syla-hromad-pochala-zasivaty-elektoralni-polia.html
·
Середа, 05 серпня 2015, 16:27
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ну що, пізд*ц почався вже у нас
·
Середа, 05 серпня 2015, 16:35
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
піздіц вчора був на вулиці Гранітній))) ввечері гречкосії "благородного фонду" дісталися вже на окраїну міста і пропонували людям пакет "сух-пайка" в обмін на паспортні данні. от до чого агітація дійшла. цікаво що далі будуть робити — грошові перекази через укрпошту)))
·
Четвер, 06 серпня 2015, 07:42
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
За кого голосуем? Кто нормальный?
·
Четвер, 06 серпня 2015, 13:24
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
А якщо б я подався, голосували б? Дімон, віриш в мене?
·
Четвер, 06 серпня 2015, 13:51
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Зарано ще думати, багато партій ще не почали виборчої кампанії. Коли всі стартують, тоді можна буде порозмірковувати.
·
Четвер, 06 серпня 2015, 13:51
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Говорят барышня, которая владеет рынком на проспекте, уже собирает агиткомпанию и будет разворачивать в пользу своей персоны

PS. Дент, за тебя - конечно буду. Обеими руками - болотируйся. Потом будем всем форумом законы придумывать, а ты будешь продвигать xDDD
·
Неділя, 09 серпня 2015, 17:12
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Говорят барышня, которая владеет рынком на проспекте, уже собирает агиткомпанию и будет разворачивать в пользу своей персоны

PS. Дент, за тебя - конечно буду. Обеими руками - болотируйся. Потом будем всем форумом законы придумывать, а ты будешь продвигать xDDD

Ога, Вєсєлкова Г. Неофіційно відноситься до радикальної партії шЛяшка. Контракт кінчається в 2016, тому, на мою думку, основна причина, чого балотується на мера. Знаю хлопця, який працював в неї на зарплаті, та піарив ляшка в фб, вк, однокл. А базар непогана платформа для агітації, і можна налапшити, що базарників виженуть, якщо її не виберуть в мери.
А хіба наша місцева рада утворює закони, ніби лише приймає рішення та дає на розгляд рішення для голосування, чи щось в цьому роді
з.і. треба буде подумати про балотування, але це ж ніби треба щоб люди (бабки) про мене хорошо співали, а хто мене знає :lol: :lol: :lol: ще й побачать аватарку, то точно найгірша піар компанія буде
·
Понеділок, 10 серпня 2015, 09:54
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

Цікаву палатку побачив біля ЦРЛ! Батьківщина не відстає від конкурентів, але що кумедно, це листівки які вони роздають - "Батьківщина" зниження ціни на газ на 60%"... Класний технологічний хід, спочатку Тимошенко підписала такі угоди на постачання газу, що аж страшно стало, а тепер вимагає зниження ціни))) Я ПРОСТО ОБОЖНЮЮ ВЕДЕННЯ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ... Що лякає, так це люди похилого віку, які вже готові бігти на виборчі дільниці і голосувати за "Батьківщину"!

Що ще зацікавило, так це напис на палатці - "Україна переможе", але так і не зрозуміло, яка Україна переможе? Україна 200 олігархів і можновладців, чи УКРАЇНА населенням 45 мільйонів!

Сергій Зарічнюк
·
Понеділок, 10 серпня 2015, 15:34
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
так і не зрозуміло, яка Україна переможе? Україна 200 олігархів і можновладців, чи УКРАЇНА населенням 45 мільйонів!

Ну а те що за 20 років у нас взагалі змогло зявитись 200 олігархів хіба саме по собі не дає відповіді на це питання? :blink:
Це ж, здається, проста статистика.
·
Понеділок, 10 серпня 2015, 22:05
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
не звертайте уваги, то фото до обговорення про гречкосіїв
·
П'ятниця, 14 серпня 2015, 12:11
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
От і Солідарність потроху підключається до передвиборчої гонки
DSC00011-2.JPG

DSC00013.JPG

DSC00018.JPG
·
Неділя, 23 серпня 2015, 18:13
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
А це хто такі?
·
Неділя, 23 серпня 2015, 18:36
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
я знаю жіночку з першого фото... :unsure:
·
Неділя, 23 серпня 2015, 19:22
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
О Синюта вже від Порошенка балотуватись буде.От "політична хвойда".Минулі вибори від Удару йшов.Попередні вже й не згадаю.Таки точно мерське крісло медом намазане.Це який вже раз він хоче поцарювати,4-тий?
·
Неділя, 23 серпня 2015, 19:47
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Так удар і порошенко уже ніби то одна кантора?
·
Неділя, 23 серпня 2015, 20:44
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post