By Guest on Понеділок, 19 травня 2014
Replies 29
Likes 1
Views 25
Votes 0
Ну от непомітно промайнула передвиборча компанія і до виборів залишився всього тиждень. Я думаю вже кожен визначився зі своїм вибором і думаю варто починати наше традиційне опитування. Цікаво як проголосують шепетівчани.
думаю результати все одно будуть відрізнятись,бо тут не весь електорат.
·
Понеділок, 19 травня 2014, 19:41
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ну ясен пень шо будуть відрізнятись, але цікаво ж дізнатись думку саме форумчан
·
Понеділок, 19 травня 2014, 20:38
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ну от непомітно промайнула передвиборча компанія і до виборів залишився всього тиждень. Я думаю вже кожен визначився зі своїм вибором і думаю варто починати наше традиційне опитування. Цікаво як проголосують шепетівчани.
A
·
Вівторок, 20 травня 2014, 08:30
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Голосуй не голосуй тут, а и так понятно, что Петя шоколадная фабрика буит Главой государства. А там посмотрим
·
Вівторок, 20 травня 2014, 13:01
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
До речі можемо тут залишати свої прогнози. В першому турі Порох звичайно виграє, але відчуваю всі будуть дуже здивовані низьким результатом Тимошенко та високими результатами Гриценко та Ляшка.
·
Середа, 21 травня 2014, 14:24
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Нарешті я дочекався соцопитування від демініціатив. І судячи з всього не дарма чекав - як виявилось друге місце не таке вже й однозначне.

Warning: Spoiler Alert!
[Toggle message]

Петро Порошенко продовжує лідирувати у президентському рейтингу, а Анатолій Гриценко впритул наблизився до Юлії Тимошенко.
Про це свідчать дані спільного соцопитування Фонду Демініціатив та Центру Разумкова.
У виборах готові взяти участь 79% українців: 60% – "обов’язково" і ще 19% – "скоріше за все".
Найменше тих, хто не прийде на вибори, живе на Заході та у Центрі країни – 6% і 8% відповідно. Більше їх на Сході (14%) і Півдні (20).
Лідером виборчих перегонів є Петро Порошенко, за якого готові проголосувати 44,6% тих, хто братиме участь у виборах.
За Юлію Тимошенко готові проголосувати 8,4%, Анатолія Гриценка – 7,5%, Сергія Тігіпка – 7,0%, Олега Ляшка – 5,4%, Петра .
Решта кандидатів набирає менше 3%.
Не визначилися, за кого голосуватимуть 15% тих, хто має намір взяти участь у виборах.
Порошенко лідирує майже в усіх регіонах, за винятком Донбасу.
У Західному регіоні Порошенко набирає 53,1%, Гриценко – 8,6%, Тимошенко – 7,9%.
У Центральному регіоні у Порошенка 47,5%, Тимошенко – 10,5%, Гриценка – 6,3%.
У Південному регіоні у Порошенка 26,5%, Тігіпка – 11,6%, Тимошенко – 6,0%.
У Східному регіоні у Порошенка 25,9%, Добкіна – 8,4%, Тігіпка – 7,3%.
На Донбасі ж 64% населення або не піде на вибори, або не визначилася з кандидатом. Відносну більшість там мають Тігіпко (9,9%) та Симоненко (8,1%).
У разі, якщо відбудеться другий тур президентських виборів і до нього увійдуть:
Порошенко і Тимошенко - переможе Порошенко (52,2% проти 9,9%);
Порошенко і Тігіпко - перемагає Порошенко (56,1% проти 12,2%).
Опитування було проведене з 14 по 18 травня 2014 року в усіх регіонах України, за винятком Криму.
Усього було опитано 2011 респондентів за вибіркою, репрезентативною для дорослого населення України (старше 18 років). Теоретична похибка вибірки не перевищує 2.3%.
Дослідження здійснено за проектом "Громадський соціологічний консорціум" за фінансової підтримки ЄС.

·
Середа, 21 травня 2014, 14:58
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
не з УП взята стаття?
·
Середа, 21 травня 2014, 15:30
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
звідти
·
Середа, 21 травня 2014, 15:35
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
До речі можемо тут залишати свої прогнози. В першому турі Порох звичайно виграє, але відчуваю всі будуть дуже здивовані низьким результатом Тимошенко та високими результатами Гриценко та Ляшка.
А Тягныбок?! Сначала подумай, потом говори...
·
Середа, 21 травня 2014, 16:06
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
мабуть віддам свій голос за Ольгу Богомолець. рахую що нашій політиці потрібні нові обличча. тай як людина вона мені дуже подобається.
·
Середа, 21 травня 2014, 18:02
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
А Тягныбок?! Сначала подумай, потом говори...

Тебе не спитав як мені говорити. Як думаю так і кажу. Якщо не погоджуєшся, то дай свій прогноз
·
Середа, 21 травня 2014, 23:39
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
мабуть віддам свій голос за Ольгу Богомолець. рахую що нашій політиці потрібні нові обличча. тай як людина вона мені дуже подобається.
А головне - гарно співа...
·
Четвер, 22 травня 2014, 09:56
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Я вже встиг проголосувати Маю знайомого, який заради голосування приїхав зі Львову, проголосував о 8 ранку та о 8.30 поїхав на поїзді назад.
Так що якщо така людина на пошкодувала часу, грошей та зусиль, то ви просто зобов'язані прийти на виборчу дільницю.
Ось мій вибір.

Можете ділитись своїм.
·
Неділя, 25 травня 2014, 10:49
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Я вже встиг проголосувати Маю знайомого, який заради голосування приїхав зі Львову, проголосував о 8 ранку та о 8.30 поїхав на поїзді назад.
Так що якщо така людина на пошкодувала часу, грошей та зусиль, то ви просто зобов'язані прийти на виборчу дільницю.
Ось мій вибір.

Можете ділитись своїм.
не найкращий - самозакоханий, меркантильний...
·
Неділя, 25 травня 2014, 10:58
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Поїхав узимку на тритижневий відпочинок, повернувся загорілий і гайда Майдан критикувати та з фракції виходити - знайшов час... Тай під час свого міністрування проявив "талант полководця" - і нерухомість сплавляв, і харчування солдат підприємцям передав. Кажуть військові, що більшого самодура на посту міністра ще не було ні до, ні після нього...
·
Неділя, 25 травня 2014, 10:59
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Я розумію, що ти за Тягнибока, але не потрібно тут постити заїжджений чорний піар.
Ось цитати того часу
Напевно, на тому етапі Президентові знадобився не міністр оборони, а міністр надлишкового військового майна, що направляє в потрібне русло фінансові й матеріальні потоки військового відомства. Таку людину й призначили…

До речі ось який лист щастя я отримав :lol:

·
Неділя, 25 травня 2014, 11:12
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
вона відать всім мужикам шле такі пісьма счастья)))
бо мій чоловік теж отримав,а я ні :dry:
читала і пльакала)))) особливо перший абзац, :lol: побачитися з вами особисто...
після виборів можна значить їхати в гості :woohoo:

прийшло десь неділю тому.не хотіла перед виборами розміщати на форумі.
·
Неділя, 25 травня 2014, 13:21
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Моя мама теж цей "божий лист" отримала.)
·
Неділя, 25 травня 2014, 15:42
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ось мій вибір.

Можете ділитись своїм.

У того хрена, что над Гриценком, будет куча голосов =\

И вообще, фотографировать свой бюлетень с голосом - запрещено
·
Неділя, 25 травня 2014, 19:03
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ну шо, :evil: екзит-пол оголосив попередній результат.
приблизно такий результат я і очікувала,правда думала що у Порошенка буде менший процент.
А за Ляшка то взагалі жесть)))
багато моїх знайомих не підтримувало нікого з кандидатів і казали шо будуть голосувати за Ляшка (по приколу))) От думаю по приколу і вийшов такий процент)))
·
Неділя, 25 травня 2014, 20:58
·
1 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post