By Guest on П'ятниця, 23 вересня 2016
Replies 20
Likes 0
Views 18
Votes 0
[img ]http://detector.media/doc/images/news/archive/2016/119022/ArticleImage_119022.jpg[/img]
На каналі «112 Україна» о 22.15 відбулася сутичка між народними депутатами Володимиром Парасюком та Олександром Вілкулом, яку у транслювали у прямому ефірі.Парасюк побився з Вілкулом у прямому ефірі на каналі «112 Україна»

Народний депутат Олександр Вілкул (фракція Опозиційний блок) в прямому ефірі назвав народного депутата Володимира Парасюка (позафракційний) «імбецилом недорозвинутим». Парасюк вимагав депортувати Вілкула з України. Після бійки в коридорі вони вийшли на вулицю, і Вілкул відразу поїхав на своїй машині. А Парасюк намагався забрати авто охорони Вілкула, щоб нібито відправити його в АТО. За словами Парасюка, Вілкул не має права жити в столиці, він сказав, що його треба відправити туди, де через нього постраждало багато людей і багато руйнацій, а саме на Донбас.
https://www.youtube.com/watch?v=GYJdfeAo520
От по хорошому, поведінка Парасюка не красить його, але переглянувши ту розмову, що передувала цим подіям, я не знаю чи зміг би я стриматись сам. Вілкул всім своїм виглядом показував, що ніфіга йому не зробиш, небожитель нещасний, все у нього домовлено. Особливо ганебно, що цього ватного виродка охороняє державна охорона за бюджетні кошти.
https://www.youtube.com/watch?v=risLplFM5ag
·
П'ятниця, 23 вересня 2016, 00:45
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Дивилась цей цирк у прямому ефірі...
Ну шо тут сказати... Поведінка парасюка дійсно неадекватна , з імбіцилом трошки переборщили ))) але шось там є...
Скоріш за все осінне загострення шизофренії . Всі симптоми на це вказують
·
П'ятниця, 23 вересня 2016, 06:39
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Поки генпрокурьори, сбу і т.п. організації соплі жують і роблять видимість роботи, Парасюк морди б"є сепарам
·
П'ятниця, 23 вересня 2016, 22:48
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Не вважаю цей вчинок гідним народного депутата. І того "сєпара" хтось то вибирав? Тоді що це, неповага до цих людей?
·
Субота, 24 вересня 2016, 08:48
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Не вважаю цей вчинок гідним народного депутата. І того "сєпара" хтось то вибирав? Тоді що це, неповага до цих людей?

Тих, кого треба розстрілювати, Парасюк б'є. "Блаженны миротворцы, ибо их есть Царствие Небесное", епта...
·
Понеділок, 26 вересня 2016, 17:26
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Тих, кого треба розстрілювати, Парасюк б'є.
По ходу, єдиний, кого Парасюк в цьому епізоді побив - це джип Вілкула. Ну і нацарапав там шось, як зазвичай ображені дівчатка роблять.
·
Понеділок, 26 вересня 2016, 21:15
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
А що ще лишилось робити, якщо Вілкул п'ятами накивав. :-)
·
Понеділок, 26 вересня 2016, 21:17
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Залишатися мужиком.
·
Понеділок, 26 вересня 2016, 21:23
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
А те що він побив машину і подряпав її, відібрало в нього щось чоловічого?
·
Понеділок, 26 вересня 2016, 22:52
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Насправді, цей інцидент був тонко зрежисований. Вілкул вивів Парасюка з себе згадкою про гроші Корбана, і добив імбіцилом. Той поліз в драку, але отримавши відсіч не знайшов нічого кращого, як поцарапати джипа Вілкула. І все це - прямому ефірі 112. Хто ж отримав з цього всього зиск ? Вілкул отримав політичні дивіденти від своїх прибічників як "борець з імбіцилами", Парасюк від своїх як "борець з ригоаналами", а канал 112 збільшив свою аудиторію за рахунок тих і інших. І всі вони, разом взяті, відволікли аудиторію від насправді важливих проблем в Україні. А ви тут і далі водіться за чуби, виясняючи, хто з них більший мачо...
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 09:08
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Скільки Вілкул не повторяв про гроші Корбана, вони мало кого цікавили. Коли він зрозумів що цього замало, він почав провокувати Парасюка образами рівня 3 класу, очевидно у нього була така задача щоб зробити картинку для телебачення, мол он патріоти які дурнуваті. А Вовчик у нас парніша гарячий, йому багато не треба.
За чуби тут ніхто не водиться, в мене немає ілюзій на рахунок, що одного, що іншого. Суть в тому, що по хорошому Вілкул давно має сидіти на лаві підсудних, а не їздити на дорогих машинах ще і у супроводі державної охорони. У нього є якийсь договорняк з владою і він дуже нахабно демонструє свою безкарність.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 14:22
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Якщо з Вілкулом все зрозуміло, то з Вовчиком якраз ні. Занадто мутна він особистість і занадто багато білих плям в його біографії, щоб так однозначно записувати його в патріоти.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 14:49
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Наприклад?
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 15:07
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Наприклад, просвіти мене про стосунки Парасюка і Коломойського, про "стотисяч" Корбана, про участь Парасюка в АТО, його полон і чудесне звільнення.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 15:34
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Що тут просвіщати? Парасюк кормився у Коломойського як і багато представників добробатів.
На рахунок полону, то на інсценування не схоже.
Чому взагалі стільки уваги до Парасюка? Я розумію, що у тебе пунктик на його рахунок як і активістів Майдану взагалі. Але не потрібно чесати всіх під одну гребінку, треба вміти відрізняти ряжаних патріотів, пристосуванців і справді щирих людей. Ти розумієш, що саме цього і добиваються колишні регіониши?
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 16:45
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Як я вже казав, на рахунок регіоналів я ніяких ілюзій не маю. Питання в тому,чого добиваються ряжені патріоти і пристосуванці типу Парасюка.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 18:19
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Впринципі того самого, що і щирі патріоти, єдине, що паралельно не гребують брати гроші в колишніх регіонишів.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 18:31
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Основна проблема в патріотизмі за гроші - що ніколи не знаєш, що являється ціллю, а що засобом для досягнення цілі.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 21:29
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Проблема не в цьому, проблема в тому, що люди судять не по справах, а по їх особистому відношенню до персони. Поки спонсорство Коломойським Парасюка нікому не завдає шкоди, мені якось пофігу.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 21:51
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ти до речі зауваж, що вже 2 сторінки ми обговорюємо не те, що Вілкула прикриває державна охорона за нашо гроші, а Парасюка. Ось так воно працює.
·
Вівторок, 27 вересня 2016, 21:53
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post