By Guest on Субота, 11 серпня 2012
Posted in Сайт
Replies 12
Likes 0
Views 17
Votes 0
Дивна ситуація у нас складається з конкурсом Міс Шепетівка 2012 - http://shepetivka.km.ua/groups-2/viewgroup/6-mis-shepetivka-2012.html. За місяць відбору ми так і не отримали жодної анкети учасниці. Якщо спочатку була хоч якась активність і дівчата намагались вислати анкету мені на емейл чи особисті повідомлення то зараз повна тиша взагалі. Як ви гадаєте з чим це пов`язано? Невже ніхто не хоче взяти участь і виграти 1000 грн? Чи наші дівчата просто не в стані розібратися з технічними аспектами нашого сайту?
Дивна ситуація у нас складається з конкурсом Міс Шепетівка 2012 - http://shepetivka.km.ua/groups-2/viewgroup/6-mis-shepetivka-2012.html. За місяць відбору ми так і не отримали жодної анкети учасниці. Якщо спочатку була хоч якась активність і дівчата намагались вислати анкету мені на емейл чи особисті повідомлення то зараз повна тиша взагалі. Як ви гадаєте з чим це пов`язано? Невже ніхто не хоче взяти участь і виграти 1000 грн? Чи наші дівчата просто не в стані розібратися з технічними аспектами нашого сайту?

Напевне, дівчата бояться, що призеркам доведеться перепихнутися з вербовецьким кнуром.))))))))))))
·
Субота, 11 серпня 2012, 12:29
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
можливо не вистачає реклами?
·
Субота, 11 серпня 2012, 15:48
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

Цілком можливо, потрібно буде запустити рекламну компанію на сайті.
·
Субота, 11 серпня 2012, 16:43
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

Цілком можливо, потрібно буде запустити рекламну компанію на сайті.

Вибачте звичайно мене, але це все їдно що зробити на сайті опитування "Чи користуєтесь ви інтернетом..." :dry:
·
Субота, 11 серпня 2012, 23:19
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
я про рекламу загалом. В шепетівських групах вконтакті, в газетах
·
Неділя, 12 серпня 2012, 20:04
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
а в жюрі коли відбір буде?? :whistle:
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 00:11
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
а в жюрі коли відбір буде?? :whistle:

Привіт, Шкіп. А ти хочеш замінити кнурика?))) До речі, крутий у тебе рейтинг - 666. Біблійне число Звіра. :evil:
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 01:46
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Привіт ) А це хто ? але якщо його не можна замінити то хай на підхваті буде.) А і якщо це віртуальний конкурс,то я пасс.
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 02:00
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Привіт ) А це хто ? але якщо його не можна замінити то хай на підхваті буде.) А і якщо це віртуальний конкурс,то я пасс.

Ти не знаєш вербовецького кнура? Тре’ частіше вдома бувати...
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 02:04
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

Сам фінал 100% не віртуальний, віртуальний лише відбір. ФІнал буде в Блек Холі проходити.
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 10:46
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

ФІнал буде в Блек Холі проходити.

ну звісно)))) куди без нього))))))
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 12:13
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
ну тоді добре )) завтра чекаю конкурсанток на співбесіду )
·
Понеділок, 13 серпня 2012, 14:15
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post