8-) Давайте поговоримо про цю досить значну подію яка має відбутися в Україні 2012 році.Україна і Польша виборола право на проведення футбольного турніру, але ходить багато чуток що ми не встигнемо підготуватися до цієї події? Чи дійсно так?
швейцарці сказали що якщо Україну забанять то вони встигнуть провести чемпіонат через 3 дні після бана :shv:[/b]8-) В смислі забанять?
8-) В смислі забанять?[/b]скажуть що з такою організацією турніру йдіть ви на великия чоловічий половий орган...
скажуть що з такою організацією турніру йдіть ви на великия чоловічий половий орган...[/b]Та ще 4 роки до початку, куди спішити, встигнуть все зробити якщо правильно це все організують!
скажуть що з такою організацією турніру йдіть ви на великия чоловічий половий орган...[/b]Нашу туди йти??? Україна з таким відношенням вже за пів-кроку до нього(
Які ви всі оптимісти та патріоти, я аж поражаюся вам!([/b]Ні, я тоже хочу Євро в Україні, але якщо зняти рожеві окуляри...
Євро-2012 пройде в Україні та Польщі це 100%. Як це не встигне добудувати стадіон чи підготуватися? Встигне![/b]Головною проблемою реалізації подібних проектів завжди й скрізь був час. В Україні немає проблеми з фінансами: тільки цього року уряд виділив на аеропорти майже 250 млн. дол. Проблема тільки у формуванні професійних команд, здатних витримати графік робіт.