Вівторок, 26 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у приміщенні виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулась робоча нарада із керівниками шкіл громади. Всіх турбує питання чи буде в Україні повноцінний офлайн навчальний рік. Про перебіг наради на своїй сторінці розповів міський голова Віталій Бузиль.

Шепетівською окружною прокуратурою заявлено позовні вимоги про визнання недійсними наказів Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про передачу у приватну власність 8 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі та повернення її у комунальну власність.

7-ма хвиля коронавірусу вже набирає обертів у Європі, тож епідеміологи прогнозують збільшення захворюваності в Україні вже цієї осені. Саме мутований "Омікрон", який відрізняється швидким поширенням і спричинить нову хвилю COVID-19.

Розпочалася сто п’ятдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 26 липня.

0
репостів
0
репостів