Понеділок, 11 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні відбулося 15 позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Про розглянуті питання розповів у себе на сторінці шепетівський міський голова.

У Полонному простились із воїном-добровольцем – Кравчуком Олександром Миколайовичем
Розділ Події

Сьогодні на Шепетівщині попрощалися із воїном-добровольцем – Кравчуком Олександром Миколайовичем, 1974 року народження. Військовослужбовець загинув у російсько-українській війні 7 липня 2022 року.

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури судом визнано винним 48-річного жителя Шепетівського району у вчиненні домашнього насильства (ст. 126-1 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у пресслужбі  Хмельницької обласної прокуратури.

Сьогодні о 9:00 силами волонтерів та активних містян, працівників культури, комунальних підприємств відбулась толока біля Шепетівського міського будинку культури. Небайдужі люди збирали перій та розрівняли грунт для подальшої висадки квітів.

У Шепетівському лісгоспі показали процес механізованого догляду за ялинками
Розділ Бізнес

Цієї весни лісівники Хмельниччини створили маже 11 гектарів новорічних ялинок. Ці деревця на підприємствах садять щороку, адже реалізовують як в нашій області, так і по всій Україні. Про це розповіли  у Хмельницькому обласному Управлінні лісового та мисливського господарства.

З 11 липня 2022 року набирають чинності нові норми антитютюнового закону №1978, де передбачено заборону курити тютюнові вироби для нагріву, так звані ТВЕНи, у визначених законом місцях. Популярні Glo, IQOS та інші вейпи прирівняли до цигарок, кальянів та е-сигарет, а за порушення законодавства каратимуть штрафами від 170 грн до 15 тис. грн.

Слава Україні! Розпочалася сто тридцять восьма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 11 липня.

0
репостів
0
репостів