Четвер, 09 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця м. Нетішин за фактом здійснення колабораційної діяльності   (ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмисникам підозру за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Подія відбулась у травні в с. Гулівці, що на Білогірщині.

9 червня рятувальники провели профілактичний рейд задля запобігання трагедіям на водоймах міста Шепетівка. Громадянам, які перебували біля водойм, розповіли про небезпеки, пов’язані з недотриманням вимог безпечного відпочинку на воді, пояснили, як їх уникнути та як надати першу медичну допомогу під час утоплення.

12 червня у Шепетівці відбудуться заходи з нагоди Дня міста. Шепетівська міська рада оприлюднила програму заходів, котрі пройдуть у цей день. Але це викликало палкі дискусії у коментарях з приводу їх доцільності під час війни. Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль у соцмережі пояснив, чому влада вирішила під час війни його організувати та у якому форматі він пройде.

Розпочалася сто шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив. Обстановка суттєвих змін не зазнала.

0
репостів
0
репостів