П'ятниця, 24 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Після рішення на позачерговому засідання виконавчого комітету, де винесли попередження автомобільному перевізнику ПП «Шепетівське АТП 16807» про неналежне виконання умов договорів на міські перевезення, міський голова Шепетівки отримав листа.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору професійного ліцею та підприємиці у розтраті чужого майна у великих розмірах та внесенні завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України).

У Шепетівці відбулася прем'єра сімейної вистави "Літній табір"
Розділ Культура

У Шепетівському міському будинку культури відбулася прем'єра сімейної вистави "Літній табір" за мотивом фільму "A week away" у виконанні акторів театру-студії "ДивовиЖні". Про це повідомили на сторінці культурного закладу.

Міський голова Віталій Бузиль скликав позачергове засідання виконавчого комітету. На ньому розглядали питання громадського транспорту Шепетівки. Одне із ключових питань - відновлення маршруту №2.

З настанням тепла на Хмельниччині та й по Україні в цілому спостерігається значна активізація плазунів, зокрема гадюк. Нещодавно в Шепетівському районі сталася неприємна подія - до Шепетівської багатопрофільної лікарні звернулася людина з приводу укусу гадюки. Враховуючи, що протизміїної сироватки немає в наявності, медики почали проводити симптоматичне лікування. Тому не зайвим було б ще раз нагадати читачам, яку небезпеку можуть нести плазуни для населення.

До Шепетівського районного відділу ДУ “Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України” періодично звертаються громадяни з приводу консультацій щодо порядку дій при розбитті ртутних термометрів з витіканням ртуті в житлових приміщеннях. Тому варто нагадати алгоритм дій та заходів, які потрібно провести після розбиття термометра. 

З 26 червня потяг №97/98 Київ-Ковель курсуватиме за маршрутом, яким він прямував до масштабного вторгнення російських окупантів. Тобто він знову їхатиме через Коростень Житомирської області зі зупинкою, яка не вплине на загальну тривалість поїздки. Про це повідомили у пресслужбі АТ «Укрзалізниця».

Це місце на Шепетівщині не залишає байдужим жодного мандрівника, котрий сюди потрапляє. Це – одна із зон відпочинку, яку збудували лісівники Мальованського лісництва Шепетівського лісгоспу два роки тому, аби місцеві й туристи могли насолодитися природою, відчути спокій та гармонію.

Розпочалася сто двадцять перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 24 червня.

0
репостів
0
репостів