Середа, 01 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Наші захисники підтримують дітей на усіх фронтах: як на фізичному, так і на психологічному. Незважаючи на ведення бойових дій проти російського загарбника військовослужбовці військової частини А3730 взяли участь в проекті «Підтримай дитину» до Дня захисту дітей.

У Шепетівці відзначили Міжнародний день захисту дітей
Розділ Події

Сьогодні у Шепетівці відзначали Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч для багатьох українських хлопчиків й дівчаток це свято має особливе значення. Адже війна забрала у них право на щасливе та мирне дитинство, позбавила захищеності, безпеки, домівки, рідних… Наше завдання докласти максимум зусиль для допомоги сім'ям з дітьми, забезпечити їх соціальну підтримку.

Шепетівська міська рада закликає мешканців та власників будинків територіальної громади долучитися до скошування трави на своїх земельних ділянках, біля двору і на прилеглій до них територіях (земельні зони вздовж огорожі до проїжджої частини вулиці). Також вона звернулась й до керівників підприємств та установ з проханням забезпечувати своєчасне скошування трави, бур’янів на прилеглих та закріплених територіях ваших підприємств та організацій та підтримувати їх належний санітарний та естетичний стан.

Вчора, 31 травня, підприємці з Харкова, переселенці подарували нашій громаді генератор гарячого туману, який використовується для знезараження приміщень і територій, а також, є ефективним у боротьбі з комарами та кліщами.

Розпочалася дев’яносто восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання з посилення охорони ділянки українсько-білоруського кордону в Брестській і Гомельській областях.

0
репостів
0
репостів