Четвер, 05 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Освітяни Шепетівської міської громади запрошують здобувачів освіти та їх батьків як місцевих мешканців, так і внутрішньо переміщених осіб до території нових можливостей - освітнього хабу. Це безоплатні психологічні, логопедичні, медичні, профорієнтаційні консультації, допомога батькам з ООП, мовні курси, розмовні клуби, фізкультурно-оздоровчі та арт-заняття, основи програмування, зооотерапія, садочок – онлайн.

Сьогодні у Хмельницькому відбулась зустріч обласного керівництва з представниками Welthungerhilfe (Федеративна Республіка Німеччина) спільно з партнерськими агенціями Concern Worldwide (Республіка Ірландія) та CESVI (Італійська Республіка), які ставлять за мету своєї діяльності в Україні підтримку людей, що постраждали внаслідок війни.

У Шепетівці відбувся гумористичний концерт на підтримку ЗСУ
Розділ Культура

«Батальйон гарного настрою «Поділля» відвідав Шепетівську громаду. За підтримки Хмельницької обласної військової адміністрації та благодійної організації «Захисти Хмельниччину» актори «Ліги сміху» проводять благодійні заходи з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Розпочалась сімдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим українським Кримом.

0
репостів
0
репостів