Понеділок, 30 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Уряд пропонує скасувати нульові розмитнення авто та імпорт товарів "спрощенцями"
Розділ Бізнес

Кабінет Міністрів України пропонує повернути мита на ввезені в Україну авто для власного користування. Про це йдеться в урядовому законопроєкті №7418 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо перегляду окремих пільг з оподаткування", текст якого опублікували на сайті Ради.

Днями громадська організація “Товариство сприяння міжнародної співпраці “Спільна справа” із міста Львів передала Шепетівській районній військовій адміністрації черговий гуманітарний вантаж для потреб внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомили на сторінці держадміністрації.

На офіційному сайті Хмельницької обласної ради опубліковано проект рішення, згідно якого у Шепетівці пропонують демонтувати пам’ятник Миколі Островському, що на території комунального закладу культури “Музей пропаганди”. 

Українська мова протягом кількох століть зазнавала лінгвоциду, тобто свідомого та цілеспрямованого нищення мови як головної ознаки етносу – народності та нації. Передусім його спрямовували проти писемної форми мовлення. Нашу мову придушували, забороняли, піддавали анафемам і гонінням. І в роки російського імперіалізму, і в радянські часи намагалися викорінити, розтоптати й відібрати українську. Кожне століття додавало нових штрихів до лінгвістичної руйнації рідного слова.

"ПриватБанк” з 1 червня відновлює видачу кредитних карток та збільшення кредитних лімітів
Розділ Бізнес

З 1 червня “ПриватБанк” відновить активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжить пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток. Клієнти банку матимуть можливість відкрити нову кредитну картку чи збільшити ліміт кредитування за діючими картками, при цьому для них буде діяти знижена вдвічі процентна ставка.

Перехожі помітили на вулиці маленьку дівчинку без супроводу дорослих і привели її до відділку поліції. Оскільки дівчинка не могла пригадати адресу, за якою проживає, її привели до Шепетівського райуправління поліції.

У Шепетівці від недопалка горів балкон багатоповерхівки
Розділ Події

Вчора, 29 травня, близько 22:00 у Шепетівці в одній із багатоповерхівок по вулиці Герої Небесної Сотні загорівся балкон. За викликом було спрямовано вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ привезли нагороди із відкритого турніру з важкої атлетики
Розділ Спорт

27 травня 2022 року у місті Новоград-Волинський відбувся відкритий турнір з важкої атлетики серед юнаків та дівчат з нагоди Дня Героїв. Бажання позмагатися за нагороди турніру виявили 5 команд. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На Шепетівщині правоохоронці розслідують черговий факт шахрайства. У м. Шепетівка 50-річний місцевий житель натрапив на псевдопродавців, що виманили у нього більше 7 тисяч гривень.

Розпочалась дев’яносто шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. На Волинському та Поліському напрямках без суттєвих змін.

0
репостів
0
репостів