Середа, 18 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури оголосили підозру 40-річному шепетівчанину за ч.1 ст.122 КК України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження". Місцевий житель напав на свого сусіда.

З депутатами Сейму Республіки Польща обговорювали питання енергетики
Розділ Події

Свобода і безпека України – це свобода і безпека Європи. Таке переконання висловили депутати польського парламенту Марцін Куласек, Пшемислав Коперський та Стефан Краєвський під час сьогоднішньої зустрічі з керівництвом області, що відбулася в обласній військовій адміністрації. До розмови долучилися начальник ОВА Сергій Гамалій та його заступники Сергій Тюрін, Сергій Ткачук, Володимир Білик та Володимир Юр’єв, голова обласної ради Віолета Лабазюк, представники структурних підрозділів ОВА.

Єврейська громада у місті Шепетівка отримала 355 кілограм дороговартісних продуктів харчування від Об'єднаної єврейської общини України. Про це повідомило видання JewishNews.

Розпочалась вісімдесят четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог здійснює вогневий вплив уздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони наших військ у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку, вживає заходів для посилення наступального угруповання.

0
репостів
0
репостів