Середа, 06 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

6 квітня, під головуванням міського голови Віталія Бузиля, було проведено позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Під час роботи члени виконкому розглянули 6 питань порядку денного.

Про ситуацію в області станом на 6 квітня розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. 42 день війни. Ситуація в області стабільна та контрольована. За минулу добу були «Повітряні тривоги». Нападів не було.

Громада польського міста Щецин виявила бажання підтримати шепетівчан у цей скрутний час гуманітарною допомогою. У портовому місті було оголошено про збір, де сім'ї, небайдужі мешканці згуртувалися та взяли активну участь.

Розпочалася сорок друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 6 квітня.

 "Діти – дітям": під таким гаслом, за сприяння міського голови Віталія Бузиля та начальника Шепетівської районної військової адміністрації Анатолія Катеренчука, у Шепетівці відбувся розважально-культурний івент для наймолодших українців, які вимушено змінили місце проживання.

0
репостів
0
репостів