Середа, 27 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Справжніх патріотів, юних майстрів, які бережуть культуру та традиції своєї країни, виховують педагоги Шепетівського міського ЦЕНТУМ. Доказом цього є 8 призових місць у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір».

Днями набрала чинності Постанова КМУ від 16.04.2022 р. №457. У ній прописано оновлені умови підтримки окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Поліцейські на Шепетівщині активно долучаються до здачі крові пораненим бійцям та цивільним. У зв'язку з війною потреба в стратегічних запасах крові зросла у рази.

Сьогодні в облансому центрі відбулась зустріч начальника обласної військової адміністрації Сергій Гамалія з представниками Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців. Основною метою зустрічі стало обговорення шляхів допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Слідчі оголосили підозру винуватцю ДТП, внаслідок якої травмувалась 44-річна жінка. Подія мала місце ще у липні минулого року, але фігурант справи тривалий час перебував закордоном. Втім розслідування обставин події не припинялося.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченою у шахрайстві (частина 1 статті 190 Кримінального кодексу України) й у повторному шахрайстві (частина 2 статті 190 Кримінального кодексу України), призначив їй узгоджене остаточне покарання у виді 2 років обмеження волі, звільнивши від його відбування з випробуванням на 1 рік іспитового строку.

Розпочалася шістдесят третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 27 квітня.

0
репостів
0
репостів