Понеділок, 26 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Шепетівської окружної прокуратури Хмельницької області та обвинуваченим за участю захисника. Жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 263 (придбання, носіння і зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Шепетівський водоканал закликає берегти майно громади
Розділ Бізнес

Ще й пів року не минуло, як оновлені вивіски станцій доочистки води знову хтось пошкодив. Сьогодні на бюветі по просп. Миру, 28Д було виявлено результати дій вандалів.

Першими, хто вступив у боротьбу із некерованою руйнівною стихією яка сталася 26 квітня 1986 року, були бійці пожежних підрозділів.

За результатами розгляду позовної заяви Хмельницької обласної прокуратури постановою Північно-західного апеляційного господарського суду прийнято рішення про припинення неправомірного використання 200 га землі державної власності вартістю 14,6 млн грн на території Шепетівського району. 

24 квітня свій ювілей відзначила жителька смт Грицева – Коханівська Василина Авакумівна.

Станом на 13.00 26 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 81941 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3156 - діти, 4788 - медпрацівники.

Вакцинація від COVID-19 на Хмельниччині триває, і вже майже 19,5 тисяч мешканців області отримали першу дозу вакцини від COVID-19. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Шепетівчанин став наймолодшим переможцем Чемпіонату України з більярдного спорту
Розділ Спорт

19-23 квітня у м. Києві проходив чемпіонат України з більярдного спорту серед чоловіків та жінок «Динамічна піраміда» під керівництвом Міністерства молоді та спорту України та Федерації спортивного більярду України.

26 квітня виповнюється рівно 35 років з дня однієї з найбільших техногенних катастроф у світі – вибуху 4-го енергоблоку на Чорнобильській атомній електростанції. У Шепетівці біля пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбувся меморіальний захід.

Станом на 26 квітня 2021 року у громаді 62 мешканці Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали. 1 шепетівчанка 1949 р.н. та 1 шепетівчанин 1939 р.н., які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, померли.

0
репостів
0
репостів