П'ятниця, 16 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

15 квітня на позачерговому засіданні Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому Проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» (законопроєкт №4535). «За» проголосували 239 народних депутати України. Асоціація міст України проаналізувала документ та презентувала свої висновки.

Сьогодні відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки Шепетівської міської ради. Розглядали питання про заходи із запобігання поширенню на території Шепетівської міської територіальної громади распіраторної хвороби COVID-19, спричинені коронавірусом SARS-CoV-2.

На вулицях Шепетівки висадили 75 саджанців лип
Розділ Події

Сьогодні, з нагоди Дня довкілля, у місті відбулася висадка саджанців лип у двох локаціях: на вул.Українській біля територій військових містечок, а також на вул. Героїв Небесної Сотні, неподалік зупинок Центрального парку. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Сьогодні в Україну доставили перші вакцини в рамках механізму COVAX - безпрецедентної ініціативи світової солідарності щодо забезпечення глобального доступу до вакцин від COVID-19.

Рятувальники інформують містян про необхідність дотримання умов карантину
Розділ Події

У рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції  в громадах Шепетівського району,  рятувальниками 21 Державної пожежно-рятувальної частини продовжується курсування автомобілів оперативно-рятувальної служби, обладнаних гучномовними пристроями.

Станом на 16 квітня 2021 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 54 нових випадків захворювання. 20 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали. Про це повідомляє Шепетівська міська рада.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 16 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 77372 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2993 - діти, 4662 - медпрацівники. За добу на Хмельниччині щеплено 680 осіб. 

Постановою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області жителя Шепетівського району визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого  частиною другою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 гривень з оплатним вилученням транспортного засобу.

0
репостів
0
репостів