Середа, 24 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Події мали місце у с. Судилків Шепетівського району. Скориставшись відсутністю в будинку потерпілої, раніше судима шепетівчанка викрала у пенсіонерки 3 тисячі гривень. За скоєне зловмисниці може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

24 лютого головою Шепетівської районної державної адміністрації Юрієм Басюком було вручено посвідчення та нагрудні знаки жінкам, які указом президента отримали звання «Мати-героїня». 

23 лютого порушення господарями правил пожежної безпеки при експлуатації печей призвело до пожежі в приватній оселі. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 24 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 47069 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1710 - діти, 3494 - медпрацівники.

Ілюстрація Наполеона Орди, ХІХ ст. Шепетівський оздоровчий заклад мінеральних вод. Вид на двоповерхові та одноповерхові будівлі та фрагмент церкви з дороги
Розділ Бізнес

Протягом ХІХ ст. в Шепетівці був досить потужний оздоровчий заклад мінеральних вод, який відвідували хворі ледь не з усієї колишньої Російської імперії.

Про це повідомляє сайт Шепетівської міської ради. За офіційними даними Шепетівської багатопрофільної лікарні за добу було госпіталізовано 3 хворих з діагнозом COVID-19 та ще 6 з підозрою.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 25500 гривень.

0
репостів
0
репостів