Понеділок, 22 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

 22 лютого 2015 року в районі с.Новоселівка Ясинуватського району Донецької області під час зміни позиції гаубичної самохідно-артилерійської батареї, в результаті артилерійського обстрілу колони техніки з боку бойовиків загинув Ярослав Кревогубець, наш шепетівчанин.

У зв`язку із поширенням коронавірусної інфекції серед педагогів закладу одна зі шкіл Шепетівки змушена була раніше піти на весняні канікули. Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане із проникненням у житло), частиною другою статті 389 (ухилення засудженого від відбування покарання у виді громадських робіт) Кримінального кодексу України та на підставі ч.1 ст. 70, пп. «б» п. 1 ч. 1 ст. 72 КК України за сукупністю злочинів, шляхом переведення покарання у виді обмеження волі у покарання у виді позбавлення волі, поглинення менш суворого покарання більш суворим, призначено 3  роки позбавлення волі.

Працівники Шепетівської місцевої прокуратури встановили, що внаслідок неправомірних дій сільської ради без винесення рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки та розроблення відповідного проекту землеустрою, порушуючивимоги земельного законодавства, рішенням сесії однієї з територіальних громад Шепетівського району незаконно передали в приватну власність трьом особам 2 га земель лісового фонду у складі 3 земельних ділянок сільськогосподарського призначення, площею 6 га, вартістю понад 180 тис.грн.

 На Шепетівщині поліцейські оперативно встановили особу жінки, яка обікрала подружжя пенсіонерів.Завдяки тому, що жінку швидко розшукали, усі викрадені гроші у неї вилучили.

Українська Греко-Католицька Церква оголосила про свої ініціативу, згідно якої, вона надає у безоплатне користування кисневі концентратори, які були закуплені на кошти жертводавців. Про це на своїй сторінці написав протодиякон Максим Колодчак.

З 24 лютого 2021 року на всій території України почне діяти адаптивний карантин. Рішення Уряд ухвалив з одноденним доопрацюванням.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 22 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 46716 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1698 - діти, 3475 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів