П'ятниця, 19 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні о 4 год. 20 хв. на 145 км траси "Київ-Чоп" сталася ДТП, на щастя без травмованих. Про це повідомила пресофіцер управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Шепетівчани вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
Розділ Події

Сьогодні з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні у міському будинку культури відбувся зворушливий тематичний захід. Саме в ці дні сім років тому під час Революції гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого апогею.

Події мали місце 2 січня цього року в райцентрі Шепетівка. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці вирахували зловмисників і вже оголосили їм про підозру у вчиненні хуліганських дій та погрозі вбивством.

18 лютого відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. Члени виконкому розглянули 40 питань порядку денного.

Змагання відбудуться з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні у Шепетівці 21 лютого 2021 року на стадіоні «Локомотив».

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 19 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 46329 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1674 - діти, 3464 - медпрацівники.

Також побільшало випадків госпіталізації осіб у Шепетівську багатопрофільну лікарню з COVID-19 та з підозрою на хворобу. 

Сьогодні вночі, близько другої ночі, до поліцейських звернулась 40-річна жителька м. Шепетівка. Жінка розповіла, що її 15-річний син пішов з дому о десятій вечора та не повернувся.

0
репостів
0
репостів