Середа, 29 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Друга за ліком крадіжка сталась у Ярмарковому містечку в ніч на 29 грудня. Власники не долічились обладнання на сотні тисяч гривень.

Сервісні центри МВС крок за кроком запроваджують нововведення, що адаптують підготовку водіїв та національне посвідчення водія до європейських зразків. Відсьогодні ще одна не менш знакова новація вступила в дію.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області затвердив угоди про визнання винуватості, які уклали прокурор та троє жителів Шепетівки (1981, 1982, 1986 років народження), обвинувачених у зайнятті гральним бізнесом, наймолодшого – ще у носінні, зберіганні та придбанні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 29 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 146108 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8841 - діти, 5960 - медпрацівники.

Хмельницькою обласною прокуратурою заявлено позовні вимоги про визнання недійсними рішень Судилківської сільської ради про передачу в оренду та у приватну власність 167 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

У Шепетівці вшанували пам’ять Валентина Драчука
Розділ Події

Сьогодні, 29 грудня в краєзнавчому відділі Музею пропаганди вшанували пам’ять Валентина Драчука, головного старшину взводу 11-зенітного ракетного полку, старшину Повітряних сил Збройних Сил України. Про це повідомили у  Шепетівській РДА.

Юридична особа ПрАТ "Шепетівський цукровий комбінат" припиняє свою діяльність
Розділ Бізнес

Рішенням єдиного акціонера № 23/11/21-1 Приватного акціонерного товариства "Шепетівський цукровий комбінат" прийнято рішення про припинення шляхом реорганізації (перетворення) Приватного акціонерного товариства "Шепетівський цукровий комбінат"  у Товариство з обмеженою відповідальністю "Шепетівський цукровий комбінат".

0
репостів
0
репостів