Вівторок, 21 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка
ТОВ «Майдан-Вільський кар’єр» має намір збудувати нові виробничі потужності
Розділ Бізнес

ТОВ «Майдан-Вільський кар’єр» має намір розвиватись та здійснювати будівництво нових виробничих потужностей. Про це 20 грудня повідомило керівництво під час робочої зустрічі на підприємстві.

Юні шепетівські плавці здобували досвід на змаганнях у Нетішині
Розділ Спорт

17 грудня 2021 р. відбувся Відкритий чемпіонат міста Нетішин і КДЮСШ ППО ХАЕС з плавання серед юнаків та дівчат 2008 р.н та молодших до ДНЯ ЕНЕРГЕТИКА. Команда Шепетівської КДЮСШ у складі 14 спортсменів взяла участь у цих змаганнях.

20 грудня у Шепетівці відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів "Край, в якому я живу". У нашому місті організацією займалось Управління освіти Шепетівської міської ради за участі фахівців Музею пропаганди.

Михайло Ларков переміг у найпрестижнішій серії турнірів Кубка УБА
Розділ Спорт

Чудовою перемогою 12-річного шепетівчанина Михайла Ларкова завершився у Києві другий тур найпрестижнішої української серії турнірів Кубка Української Більярдної Асоціації. Турнір проходив з 16 по 19 грудня у БК «Лідер», що знаходиться у місті Київ.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і обвинуваченою у крадіжці, вчиненій повторно (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України), та у пропозиції, обіцянці службовій особі надати їй неправомірну вигоду та наданні такої вигоди за вчинення чи не вчинення службовою особою, яка займає відповідальне становище в інтересах того хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища (частина 3 статті 369 КК України).

На Шепетівщині поліцейські відділу реагування патрульної поліції виявили водія, що керував автівкою без водійського посвідчення. Чоловік був позбавлений права керування судом, однак двічі протягом року сів за кермо. Наразі йому загрожує штраф у розмірі 20 тисяч 400 гривень.

У Шепетівці судові охоронці не допустили знімальну групу телеканалу ICTV (програма “Надзвичайні новини”) до зали Шепетівського міськрайонного суду. Про це представниці ІМІ в Хмельницькій області повідомило Теруправління ДБР Хмельницького та самі журналісти.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 21 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 144661 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 8716 - діти, 5929 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів