Четвер, 16 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Днями у Шепетівському МНВК відбулася довгоочікувана зустріч з Сонячними друзями. Після невеликої паузи таким чином відновили роботу у рамках проекту "Сходинки до успіху".

У Шепетівці вчергове радились як туризм розвивати
Розділ Культура

Сьогодні відбулася розширена нарада з питань розвитку туристичної галузі Шепетівського району. Участь в нараді взяли заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Білик, голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський, перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Олександр Мельник, директор «Благодійного фонду Олександра Співака» Тетяна Василик, помічник-консультант народного депутата України Олени Копальчук Ольга Філіппова, директор Національного природнього парку «Мале Полісся» Андрій Сасюк, голови територіальних громад Шепетівського району.

У магазині «Лісовичок» розпочали продаж ялинок
Розділ Бізнес

Державне підприємство «Шепетівський лісгосп» розпочало реалізацію новорічних ялинок, які заготовляються на спеціальних плантаціях або заготовлені під час проведення рубок формування і оздоровлення лісів. Такі методи мінімізують шкоду для навколишнього середовища.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 20-річного шепетівчанина винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (частина 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України) та у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан (частина 1 статті 135 КК України), й призначив йому остаточно 6 років і 6 місяців ув’язнення з позбавлення права керувати транспортними засобами на 5 років.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 16 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 143505 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8602 - діти, 5916 - медпрацівники.

Шепетівський легкоатлет здобув 1 місце на міжобласному турнірі «Подільська зима»
Розділ Спорт

З 9 по 11 грудня 2021 року в місті Хмельницький відбувся 13 відкритий міжобласний турнір  «Подільська зима» з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2004 р.н. і молодших. До участі у турнірі було заявлено близько 13 команд з різних куточків України, загальною кількістю 193 спортсмени. Честь міста Шепетівки захищали 8 спортсменів відділення легкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Іванюка Миколи Миколайовича.

0
репостів
0
репостів