Понеділок, 13 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

З 15 грудня 2021 року на території Хмельницької області встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Саме таке рішення ухвалила сьогодні на черговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

10 грудня в місті Шепетівка під час проведення профілактичних заходів за дотриманням міграційного законодавства працівниками Шепетівського відділу УДМС України в Хмельницькій області виявлено трьох громадян Вірменії, які перебували на території України понад встановлений термін.

Слідчі Шепетівського РУП встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувалась 56-річна жінка. Подія відбулась вчора, 12 грудня близько 18 години 40 хвилин у м. Шепетівка по вулиці Генерала Шухевича.

В Україні 5 тижнів поспіль фіксується тенденція до зменшення кількості зареєстрованих випадків COVID-19. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час брифінгу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 13 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 142513 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8506 - діти, 5895 - медпрацівники.

Протягом вересня - листопада в Національному еколого-натуралістичному центру учнівської молоді МОН України за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проводився Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи - 2021».

0
репостів
0
репостів