Четвер, 24 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Стара Синява обирає майбутнє. Таку позицію своєю присутністю на інформаційному форумі Партії «За МАЙБУТНЄ» Хмельниччина декларували сьогодні мешканці Старої Синяви, де політична сила презентувала команду професіоналів до органів місцевих рад, які готові пліч-о-пліч творити нову реальність.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 19.00 24 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 5657 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 277 - діти, 505 - медпрацівники, 150 - працівники освіти.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З опівночі 28 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування, про яке повідомив Олег Немчінов.

Станом на 16.00 год. 24.09. 2020 року по Шепетівському району підтверджено один новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив районний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує представлення місцевих команд. Форуми прихильників партії відбулися в Нетішині та Теофіполі. На кожному з форумів були презентовані команди майбутніх кандидатів до обласної та районних рад, а також до представницьких органів об’єднаних територіальних громад.

22 вересня 2020 року, завідувачем сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей адміністрації Оленою Козачук, головним спеціалістом сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей адміністрації Наталією Чорнопиською, начальником соціальної роботи РЦСССДМ Андрієм Цідиком, інспектором ювенальної превенції Шепетівського ВП Ольгою Семенюк, на території Шепетівського району, а саме в селах Михайлючці, Дубіївці, Цмівці та на території Грицівської селищної ради проведено профілактичні рейди.

На Шепетівщині Віталія Бузиля знають та поважають. Він багато зробив для своєї малої батьківщини та для своїх земляків. Розпочавши в 2003-му році трудову діяльність, він, завдяки власній енергії, здібностям та професіоналізму, успішно пройшов усіма щаблями управлінської служби у місті та районі. Виконуючи обов’язки голови районної ради, працюючи першим заступником голови Судилківської ОТГ, головою та заступником Шепетівської РДА Віталій Бузиль проявив кращі управлінські якості. Сьогодні він, 37-літній фаховий управлінець, йде в мери рідної Шепетівки. Бо знає, що місту потрібні чесні й фахові керівники, які зуміють дати громаді нове життя, зробити її комфортним та безпечним рідним домом для тисяч людей.

0
репостів
0
репостів