Понеділок, 21 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Із початку 2020 року в Україні зареєстровано 60 постраждалих осіб внаслідок отруєння дикорослими грибами, з них одна людина померла.

Щойно на перехресті Проспекту Миру та вулиці Островського сталась ДТП. Не змогли розминутись водії автомобілів марки Skoda Superb та ВАЗ 21099.

Форум прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» відбувся 21 вересня у місті Старокостянтинів. Під час заходу презентували місцеву команду політичної сили.

В області функціонують 2 лабораторії, що проводять дослідження на COVID-19 методом ПЛР: ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» та КП “Хмельницький міський перинатальний центр” ХМР. Також дослідження проводять приватні лабораторії.

Станом на 19:00 у місті Шепетівка підтверджено два нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні, 21 вересня, члени виконавчого комітету розглянули 30 питань порядку денного. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Щороку християни східного обряду 21 вересня святкують одне із найважливіших свят церковного року - Різдво Пресвятої Богородиці, яке в народі називали другою Пречистою, або “осениною”. В одну з найважливіших подій християн, представники Епіцентр Агро та  "За конкретні справи"  завітали до одноіменних молитовень на Шепетівщині.

Шепетівським відділенням соцстраху виплачено понад 15 млн грн за період тимчасової непрацездатності
Розділ Бізнес

Оформлені відповідним чином заяви-розрахунки, на підставі виданих в установленому порядку листків непрацездатності, є підставою для фінансування Фондом соціального страхування України допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах, а також у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю внаслідок нещасного випадку на виробництві до відновлення працездатності або встановлення інвалідності.

Відсьогодні в регіонах Хмельниччини із червоним рівнем епіднебезпеки дозволено роботу дитячих садочків, а також пасажирських перевезень в межах сидячих місць. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш, посилаючись на рішення комісії ТЕБ і НС. 

Через дитячі пустощі з вогнем у Мокіївцях згоріло 3,5 т сіна
Розділ Події

На щастя, нещасних випадків на пожежі не було.

0
репостів
0
репостів