Середа, 16 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

«У Великобританії офіційно був зареєстрований світовий рекорд – 32 доби хворий на Covid-19 був під’єднаний до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) після чого його успішно зняли і він видужав. Але медики з Шепетівської центральної районної лікарні побили цей рекорд – 42 доби на апараті ШВЛ лікувався місцевий мешканець, у якого вперше в місті виявили коронавірусну хворобу. І ми його врятували», – починає бесіду з «Главкомом» завідувач відділенням анестезії та інтенсивної терапії Шепетівської ЦРЛ Валерій Сивоконюк.

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив ініційовані МОЗ зміни до постанови щодо встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів. Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу за підсумками засідання Уряду.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за злочини проти власності жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

У березні 2020 року агрохолдинг Епіцентр Агро з угодою про придбання частки активів одного з місцевих підприємств, розпочав активну роботу на теренах Шепетівщини. А вже у першій декаді червня між підприємством та громадами Шепетівського, Красилівського, Полонського районів було підписано угоду про соціальне партнерство.

«Ми-жінки об’єдналися, щоб змінити ставлення українського суспільства до жінок. Маємо право БУТИ РІВНИМИ! Не першими після чоловіків, а рівними із ними»,–  наголосила координаторка жіночого руху Хмельниччини, голова благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» Віолета Лабазюк під час жіночого З'їзду Західного регіону "ЗА МАЙБУТНЄ», який сьогодні відбувся у Хмельницькому.

У місті підтверджено 4 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

15 вересня рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини вчергове здійснили дезінфекцію зовнішніх споруд, спортивних та ігрових майданчиків міського Будинку творчості школяра.

Станом на 11.30 год 16.09.2020 року по Шепетівському району підтверджено один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19: житель с. Чотирбоки 1968 р. н. (пацієнт з пневмонією).

Уряд затвердив протиепідемічні заходи під час місцевих виборів
Розділ Події

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів. Відповідним рішенням, прийнятим на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів 14 вересня, встановлено додаткові вимоги щодо протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів на період дії карантину у зв’язку з поширенням на території України COVID-19.

0
репостів
0
репостів