П'ятниця, 09 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 9 жовтня в Хмельницькій області вже зареєстровано 9308 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 399- діти, 708 - медпрацівники, 365 - працівники освіти.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З опівночі 12 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування, про яке повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

Сьогодні, 9 жовтня, під час брифінгу голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет прокоментував скаргу завідувача відділенням анестезії та інтенсивної терапії Шепетівської ЦРЛ, що нарікав на відсутність ліфта та достатньої кількості кисню в лікарні.

Підписано договір про заміну опалювального обладнання міської лазні
Розділ Бізнес

Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради було проведено тендер на капітальний ремонт лазні, зокрема, це проведення будівельних робіт із заміни опалювального обладнання котельні міської лазні на вулиці Старокостянтинівське шосе, 3.

Вчора у Хмельницькій інфекційній лікарні від ускладнень, спричинених  COVID-19, помер колишній заступник голови Хмельницької ОДА Леонід Гураль. Про це повідомила його колишня колега Лілія Бернадська.

0
репостів
0
репостів