Вівторок, 06 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

З 06.10.2020 року по 13.10.2020 року включно у Червоноцвітській ЗОШ І-ІІ ступенів Шепетівської районної ради (с. Червоний Цвіт, вул. Гагаріна, 20) введено карантин та організовано дистанційне навчання для учасників освітнього процесу.

Згідно з повідомленням Територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області у зв’язку з недостатнім фінансування та відсутністю коштів необхідних, зокрема, для придбання поштових марок, конвертів, які в подальшому спрямовуються до судів області  для належного здійснення останніми правосуддя, Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області  доводить до відома учасників судових справ про припинення відправки поштової кореспонденції у судових справах.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 6 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 8027 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 367 - діти, 662 - медпрацівники, 321 - працівники освіти.

У Шепетівці від централізованого опалення відмовилось понад 5000 містян
Розділ Бізнес

На Хмельниччині у місті Шепетівка на індивідуальне опалення перейшли 5100 абонентів після того, як у місті два попередні роки початок опалювального сезону зривався. Централізованим опаленням користується 4312 шепетівчан.

МОН розпочало процес підготовки до реформування дошкільної освіти. У проекті держбюджету на 2021 рік закладено збільшення впродовж року зарплати вихователів дитсадків у середньому від 8 до 11 тисяч гривень. Про це повідомив т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Тиждень тому ми вже писали про скарги завідувача відділенням анестезії та інтенсивної терапії Шепетівської ЦРЛ, що нарікав на відсутність ліфта та достатньої кількості кисню в лікарні. У відповідь, перший заступник голови ОДА Роман Примуш сказав не піднімати збурення серед населення. І от вчора, цей заочний діалог отримав продовження.

«Галузь охорони здоров’я повинна бути в пріоритеті у діяльності усіх органів влади», - переконаний Іван Гуцул, заступник директора КП «Хмельницька обласна дитяча лікарня». Свою позицію він висловив під час форуму прихильників "ЗА МАЙБУТНЄ" у Хмельницькому в мікрорайоні Виставка.

0
репостів
0
репостів