Понеділок, 05 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 18.00 5 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 7862 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 356 – діти, 650 – медпрацівники, 300 – працівники освіти.

7 жовтня Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства проводитиме осіннє хлорування та промивку водопровідних мереж міста з 9.00 до 23.00 години.

Від початку роботи територіальних виборчих комісій на Хмельниччині й до 4 жовтня в їхньому складі відбулося 132 заміни. Про це свідчить аналіз ОПОРИ. Своїх представників змінювали 34 партії. Найчастіше вдавалися до ротацій місцеві організації партій «Голос», «Слуга народу», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Опозиційна платформа – За життя»  та «За майбутнє».

50-річний громадянин Республіки Молдова раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і після виходу із місць позбавлення волі мав намір залишитись в Україні і продовжити злочинну діяльність. Працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області та управління стратегічних розслідувань спільно з колегами із міграційної служби зустріли нелегала на виході з колонії та доправили його до кордону, де передали правоохоронним органам Республіки Молдова в пункті пропуску м. Могилів-Подільський Вінницької області. 

Протягом вихідних у місті Шепетівка підтверджено 14 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

4 жовтня о 11:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на перегоні Шепетівка - Ланівці поблизу смт Білогір’я виникла пожежа локомотиву вантажного потягу.

На Хмельниччині готовність до опалювального сезону забезпечено на 100%
Розділ Бізнес

Про абсолютну технічну готовність котелень до запуску чергового опалювального сезону розповіли в Хмельницькій ОДА.

«Нам є для кого і заради кого працювати», - зазначив Дмитро Камінський, начальник відділу освіти,  культури, молоді, спорту та туризму Війтовецької селищної ради під час форуму прихильників  партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА у Війтівцях.

0
репостів
0
репостів