П'ятниця, 30 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.30 30 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 16674 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 603 - діти, 1206 - медпрацівники, 948 - працівники освіти.

Сьогодні, 30 жовтня 2020 року  КНП «Шепетівська ЦРЛ» отримала новий апарат штучної вентиляції легень експертного класу Oricare V8600. Про це повідомили на сайті медичного закладу.

З 2 листопада у навчальних закладах Шепетівки відновлюється освітній процес. Враховуючи епідеміологічну ситуацію, навчання відбуватиметься за певними правилами, щоправда для кожної школи вони індивідуальні.

На сьогоднішньому брифінгу щодо ситуації в області з протидією COVID-19, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет повідомив, що згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у Шепетівці мають зупинити громадський транспорт.

Щойно на засіданні Шепетівської міської територіальної виборчої комісії Шепетівського району оголосили результати виборів до Шепетівської міської ради. Тепер ми знаємо список депутатів VIII скликання  Шепетівської міської ради.

Після розгляду численних скарг, які надійшли до міської ТВК через декілька днів після виборів, все ж, сьогодні комісія оголосила про результати виборів на очільника міста.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Нове епідзонування опублікував у телеграм-каналі міністр Кабміну Олег Немчінов. З 00 годин 00 хвилин 2 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким неповнолітню місцеву жительку визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання з застосуванням ст. 69 КК України – 2 роки позбавлення волі.

0
репостів
0
репостів