Четвер, 22 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 22 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 13287 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 512 - діти, 974 - медпрацівники, 767 - працівники освіти.

21 жовтня у лісовому масиві неподалік села Кліментовичі під час збирання грибів знайдено вибухонебезпечний предмет. Про це повідомила 21 Державна пожежнорятувальна частина Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Це вже друга подібна знахідка за останній тиждень.

Підтримка молодих спортсменів – запорука здорової нації!
Розділ Спорт

У Шепетівці на проспекті Миру, 12 тамтешній старий стадіон отримав нове життя: на його місці відкрився сучасний спортивний майданчик європейського зразка зі штучним покриттям. Така подія зібрала маленьким любителів футболу, а також мешканців міста.

Народний театр танцю “Віват” звітував у відеозаписі
Розділ Культура

Кожного року у Шепетівці відбуваються звітні концерти наших колективів, але цьогоріч карантин вніс корективи до графіку та проведення звітів. Цьогоріч звітні концерти проходять без глядачів та у відеозаписі.

Сьогодні, 22 жовтня, трьом матерям району голова адміністрації Юрій Басюк, голова Судилківської сільської ради Тетяна Котик та секретар Ленковецької сільської ради Іван Ковтонюк вручили почесні нагороди «Мати Героїня».

Влада всіх рівнів має забезпечити літнім людям та людям з інвалідністю необхідні умови для того, щоб 25 жовтня вони змогли проголосувати на місцевих виборах. Про це заявив лідер Хмельницької обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Лабазюк. 

"Пакунки малюка" знову видаватимуть - Президент підписав відповідний закон
Розділ Події

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 930-ІХ. Парламент ухвалив його 30 вересня 2020 року.

На Шепетівщині розташований один із найбільших заказників області - Лизнявський
Розділ Культура

Всього на Хмельниччині є 7 таких заказників місцевого значення, які розташовані у шести районах області.

0
репостів
0
репостів