П'ятниця, 02 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Відбулось жеребкування календаря фінальної групи чемпіонату області з футболу
Розділ Спорт

Жеребкування календаря фінальної групи чемпіонату Хмельницької області з футболу відбулося сьогодні о 12:00 в приміщенні Хмельницької обласної асоціації футболу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 2 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 7144 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 334 - діти, 598 - медпрацівники, 260 - працівники освіти.

Напередодні професійного свята Дня вчителя та в Міжнародний день соціального педагога команда політичної партії “ЗА Конкретні справи” на чолі з кандидатом в міські голови Світланою Павлишиною привітали освітян, ветеранів педагогічної ниви міста та району!

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним 33-річного шепетівчанина, обвинуваченого у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання 2 роки обмеження волі з позбавленням на 2 роки права керування транспортними засобами. Та звільнив його від відбування основного покарання у виді обмеження волі з випробовуванням з іспитовим строком 2 роки.

Юридичною службою Міністерства оборони України спільно з військовою прокуратурою вжито заходів щодо повернення до сфери управління Міністерства оборони України із чужого незаконного володіння нежитлових приміщень розташованих у м. Шепетівка. 

«На благо рідного краю готовий працювати в режимі 24/7», - Олександр Мазурук
Розділ Події

Команда партії «За МАЙБУТНЄ» продовжує презентувати своїх кандидатів до місцевих рад усіх рівнів (обласної, районної та міської, ОТГ). Сьогодні зустріч з її прихильниками відбулася у Хмельницькому, мікрорайон Ракове.

Хмельницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу захисника обвинуваченого: скасував вирок Шепетівського міськрайонного суду від 27 квітня 2018 року, перекваліфікував дії обвинуваченого з частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) на статтю 128 КК України (необережне тяжке тілесне ушкодження) і на підставі пункту 2 частини 1 статті 49 КК звільнив його від кримінальної відповідальності у зв`язку з закінченням строків давності, виключивши з вироку суду посилання про призначення остаточного покарання за ст. 71 КК України, та закрив кримінальне провадження.

Щороку першої неділі жовтня наша країна відзначає День працівників освіти.

0
репостів
0
репостів