Вівторок, 13 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Без магазину та аптек живуть жителі села Мальованка. Село знаходиться у Шепетівському районі, проживає тут близько 50 людей і майже усі пенсіонери. При в’їзді до села немає навіть знаку з назвою. Про будні жителів розповіли у Суспільному Поділля.

 Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 13 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 10 410 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 433- діти, 808 - медпрацівники, 481 - працівники освіти.

Уряд подовжив дію адаптивного карантину до кінця цього року, оскільки це потрібний крок, щоб гарантувати більш безпечне середовище для українців. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 13 жовтня під час позачергового засідання Уряду. За його підсумками Кабінет Міністрів України підтримав внесення змін до постанови №641.

На території військової частини освятили козацький хрест
Розділ Події

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, у військовій частині А 2007 Шепетівського гарнізону, відбулося богослужіння під час якого освячено пам’ятного хреста та місце під будівництво майбутньої каплиці для військовослужбовців частини та громадян міста Шепетівка які проживають поблизу.

Спеціалістами Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в ході проведення планового заходу державного нагляду (контролю) Коськівського дошкільного навчального закладу «Сонечко» щодо дотримання законодавства про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя здійснено відбір проб харчових продуктів.

Сьогодні під керівництвом голови адміністрації Дмитра Габінета відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання обумовлене необхідністю унормування навчального процесу у загальноосвітніх навчальних закладах Хмельницької області, у зв’язку з рішенням державної комісії ТЕБ та НС та рекомендаціями Міністерства освіти та науки України.

0
репостів
0
репостів