Понеділок, 04 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у Шепетівці відбулась нарада з керівниками навчальних закладів загальної середньої освіти щодо підготовки шкіл до офлайн-навчання в умовах війни з 1 вересня 2022 року.

В районі ТЦ "Дружба" на майданчику для збору твердих побутових відходів зникли сміттєві баки. Спочатку містяни почали обурюватись в нашій групі у фейсбуці, а сьогодні своє невдоволення висловив вже міський голова Віталій Бузиль.

Сьогодні в актовому залі Шепетівського районного управління поліції відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України, який відзначається щорічно 4 липня. До 2018 року зазначене свято відзначалося 4 серпня — у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію»

Два дні інтенсивного тренінгу від Аmerican College of Surgery та організації MedGlobal пройшли шепетівські лікарі Олег Довгань, Олег Дірей та Мирослав Мартишевський. Про це повідомив завідувач відділенням невідкладної медичної допомоги Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Правоохоронці оперативно розшукали 38-річного зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до 10 років ув’язнення. Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 липня близько 8-ї години ранку в м. Шепетівка.

Розпочалася сто тридцять перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 4 липня.

0
репостів
0
репостів