Четвер, 14 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Відповідно до угоди між Хмельницькою ОВА та Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй щодо здійснення екстреної продовольчої допомоги населенню, яке постраждало в наслідок агресії російської федерації розпочато передачу гуманітарного вантажу для Шепетівського району.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, згідно Указів Президента України Володимира Зеленського відзначено орденом “Богдана Хмельницького” (посмертно) Тимошенко Ольгу Юріївну. Сьогодні орден особисто вручив рідним Сергій Гамалій.

Рятувальники провели огляди фермерських господарств щодо збереження нового врожаю
Розділ Бізнес

У розпал жнивної кампанії, рятувальники нагадують про необхідність дотримання протипожежних заходів в місцях збирання, переробки та зберігання зернових. Для цього вони здійснюють профілактичну роботу на полях, оглядають техніку, що використовують аграрії та спілкуються з керівниками сільгосппідприємств.

У Шепетівському районі діти місцевих волонтерів теж вирішили долучитись до захисту країни і допомоги ЗСУ. Для цього облаштували імпровізований блокпост. Поліцейські дізнались, що в юних добровольців немає дуже важливого атрибута — прапора України. Тож правоохоронці вирішили проінспектувати роботу «блокпоста» і подарувати дітям прапор.

Розпочалася сто сорок перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 14 липня.

0
репостів
0
репостів