Четвер, 23 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У співпраці з Міжнародною організацією міграції у Хмельницькій області буде розгорнуто мережу громадських пралень, послуги яких будуть безкоштовними для ВПО та малозабезпечених верств населення. Про це стало відомо під час зустрічі у Хмельницькій ОВА з керівниками територіальних громад, присвяченої обговоренню питання співпраці з міжнародними організаціями в рамках функціонування партнерського майданчика міжнародної допомоги.

23 червня рятувальники провели огляди найпростіших укриттів в закладах освіти Судилківської територіальноі громади. Про це повідомило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Родини учасників бойових дій можуть отримати до 20 тис грн для ведення бізнесу
Розділ Бізнес

Український ветеранський фонд запустив проєкт із мікрофінансування ветеранського бізнесу та бізнесу родин ветеранів та надає до 20 тисяч гривень для підтримки. До закінчення воєнного періоду ветерани і ветеранки, їхні родини, члени сімей загиблих військовослужбовців можуть подати заявки на відшкодування витрат, які були здійснені після 24 лютого 2022 року.

Хмельницька ОВА попередила підприємців про шахраїв
Розділ Бізнес

До обласної військової адміністрації почали надходити повідомлення від представників бізнесу Хмельниччини про те, що від імені керівництва адміністрації на їх адресу надсилаються електронні листи з вимогою долучитися до збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Хмельницька ОВА наголосила, що це шахрайські дії, і про них уже повідомлено правоохоронців.

Обом водіям-учасникам ДТП у селі Старий Кривин, в результаті якої травмувалась жінка, оголошено про підозру. Автопригода мала місце у грудні 2020 року. Водій автомобіля «Honda» та водій ВАЗу, в результаті зіткнення яких важко травмувалась пасажирка, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Сьогодні, 23 червня, під час повітряної тривоги у соціальних мережах було поширено дописи про вибухи на території Хмельницької області. Про ситуацію в області розповів начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Розпочалася сто двадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 23 червня.

0
репостів
0
репостів