Понеділок, 23 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Аграрії Хмельниччини завершили комплекс весняно-польових робіт
Розділ Бізнес

Незважаючи на воєнний стан, нестачу ресурсів та складні погодно-кліматичні умови агроформування всіх форм власності Хмельниччини практично завершили сівбу ярих культур. Про це повідомляють в управлінні розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин ОДА.

На території Михайлюцької об'єднаної територіяльної громади планують перейменування назв вулиць, пов’язаних із комуністичним режимом. Про це повідомили у Виконавчому комітеті Михайлюцької сільської ради.

У зв'язку з відсутністю палива тимчасово призупиняються перевезення пасажирів міськими маршрутами загального користування з 24 травня 2022 року. Про це повідомив перевізник ПП "Шепетівське АТП 16807".

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» утримує ціну на газ у межах річного тарифного плану «Фіксований». Таке рішення було ухвалено через воєнний стан та економічну ситуацію, яка склалася в країні. Ціна на блакитне паливо від ГК «Нафтогаз України», яку компанія встановила ще минулого року, дорівнює 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Договори між 2,2 млн українських домогосподарств і компанією будуть автоматично продовжені.

 За час російського вторгнення в Україну громада неодноразово отримує вантажі гуманітарної допомоги від партнерів з Німеччини та Литовської Республіки, які підтримали українців з перших днів війни. Серед благодійників і громадські організації, і активісти з різних міст. У активній фазі війни змінилися і потреби, тому партнери роблять активну ставку на медичні засоби.

У Шепетівці вшанували борців за незалежність України
Розділ Події

Щорічно, 23 травня, відзначається День Героїв – свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролися за рідну землю протягом століть та продовжують боротьбу і нині. Сьогодні в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбувся пам’ятний захід присвячений всім тим, хто поклав своє життя відстоюючи територіальну цілісність, свободу та незалежність нашої країни та тим, хто сьогодні захищає рідну Україну на передовій.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувалась 13-річна дівчинка. Дитина пересувалась на велосипеді, коли на неї здійснив наїзд 20-річний водій Мерседес -Спрінтер.

Розпочалась вісімдесят дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по території нашої Держави. Збільшив інтенсивність застосування авіації з метою знищення критичної інфраструктури населених пунктів у зоні ведення активних бойових дій.

0
репостів
0
репостів