Понеділок, 02 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Бійці Добровольчого формування Шепетівки урочисто прийняли присягу
Розділ Події

Сьогодні, 2 травня, на стадіоні Локомотив відбулося урочисте прийняття присяги добровольчим формуванням самооборони Шепетівки. Вони вже пройшли навчання та мають необхідний практичний досвід і навички захисту об’єктів в умовах воєнного стану.

Сьогодні, 2 травня близько 12 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо - транспортну пригоду по вулиці Валі Котика у м.Шепетівка. На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції.

До Шепетівки вже перемістило свої потужності 3 підприємства
Розділ Бізнес

Триває реалізація програми евакуації виробничих потужностей підприємств на безпечні території, у рамках якої Хмельницькою обласною державною адміністрацією опрацьовано 260 заявок. Обласна військова адміністрація веде постійну комунікацію з підприємствами, пропонуються вільні приміщення, надається всебічна допомога з вирішення проблемних питань.

25-річний чоловік у соціальному прихистку в м. Славута викрав у сім’ї переселенців з Донеччини сумку з усіма їхніми заощадженнями. Після цього «гастролер» намагався покинути територію області. Проте поліцейські оперативно вирахували, на якому автомобілі він пересувався і зупинили його в селищі Летичів — вже практично на кордоні з Вінничиною.

Розпочалась шістдесят восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 2 травня.

0
репостів
0
репостів