Середа, 11 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Жителі Великої Медведівки, що у Судилківській ОТГ Шепетівського району зініціювали проект «Другий хліб для Першої армії». Селяни засадили 2 га землі картоплею, а урожай планують відіслати нашим військовим.

Кінолог з Шепетівщини Володимир Козицький зі своїм чотирилапим напарником допомагає розміновувати Київщину та забезпечувати безпеку громадян. Поліцейські разом зі службовими собаками несуть службу на блокпостах, виявляючи підозрілих осіб та небезпечні вантажі, а також допомагають у пошуку зброї та вибухівки.

Заступника керівника ОП заявив про покращення ситуації з паливом
Розділ Бізнес

Обсяги імпортованого пального вже фактично відповідають обсягам щоденного споживання бензину та дизельного пального на заправках. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма під час брифінгу в Офісі Президента.

Кабінет Міністрів України спростив процедуру навчання та отримання посвідчення водія. Тепер громадяни, які переїхали тимчасово жити в інше місце (регіон), можуть скласти практичний іспит та отримати посвідчення у будь-якому сервісному центрі МВС, незалежно від попереднього місця навчання.

Розпочалась сімдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

0
репостів
0
репостів