Четвер, 30 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке відбулося у два етапи. На порядок денний було винесено 15 та 27 питань відповідно.

Для бюджетних установ пообіцяли фіксовану ціну газу 13,6 грн
Розділ Події

Під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулося в Києві під головуванням Президента України Володимира Зеленського, підписано Меморандум про непідвищення рівня тарифів.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито голову об’єднаної територіальної громади області.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін постанову Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області щодо водія, визнаного винним у вживанні алкоголю після ДТП з його участю до проведення медичного огляду з метою встановлення стану сп`яніння (частина 4 статті 130 КУпАП). Суд оштрафував його на 34000 грн та позбавив права керування транспортними засобами на 3 роки.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 30 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 95617 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 4069 - діти, 4968 - медпрацівники.

Шепетівські зенітники повернулись додому із тактичних навчань
Розділ Події

Сьогодні додому повернулись наші земляки - військовослужбовці військової частини А3730. На державному полігоні Ягорлик вони брали участь у тактичних навчаннях із бойовою стрільбою.

Від завтра у Шепетівці збільшиться вартість проїзду
Розділ Бізнес

Подання до виконавчого комітету ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» з вимогою підвищити тарифи зробило ще на початку літа. І от вчора, на засіданні шепетівського виконкому, рішення про здорожчання проїзду таки затвердили.

30 вересня у День християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначають День усиновлення. Цей день є символом милосердя і добра до людей. Вперше ми відзначали його 30 вересня 2009 року. Про встановлення свята було оголошено на Всеукраїнському форумі усиновлювачів, який проходив 27 листопада 2008 року в Києві.

0
репостів
0
репостів