П'ятниця, 06 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Відбулись установчі збори шепетівської районної асоціації футболу
Розділ Спорт

5 серпня, в Шепетівці, відбулись установчі збори Громадської спілки “Шепетівська районна асоціація футболу”. Про це повідомили на сторінці Хмельницької облансої асоціації футболу.

Кабмін погодив другий транш субвенції для шепетівського водоканалу
Розділ Бізнес

Днями Кабінет Міністрів України погодив другий транш субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Цього разу шепетівський водоканал отримає 1 мільйон 620 тисяч гривень.

Раптове порушення функцій м'язів обличчя може свідчити про виникнення запалення лицьового нерва, який і регулює їх роботу. Маючи довге нервове волокно, такий нерв має безліч розгалужень, які відповідають за роботу та функції окремих частин обличчя, в тому числі смакових відчуттів, появу слини та сліз у людини.

На ділянці автошляху національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів км 243+610 – км 247+260, від виїзду з м. Шепетівка до с. Кам'янка, продовжуються роботи з ремонту дорожнього покриття. Це приносить чимало незручностей не лише водіям, але й селянам.

Облаштування водогону у Плесні вийшло на фінішну пряму
Розділ Бізнес

У червні цього року у с. Плесні розпочалися роботи з облаштування нового водогону. Розмови про проєкт велися кілька років. Зрештою реалізація проекту зараз виходить на фінішну пряму.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 06 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89393 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3475 - діти, 4867 - медпрацівники.

Через Шепетівку призначили додатковий поїзд до Рахова
Розділ Бізнес

Зважаючи на пікову сезонну популярність маршрутів, Укрзалізниця призначила додаткові поїзди та збільшила кількість місць у деяких наявних поїздах. Зокрема один з них курсуватиме через Шепетівку.

Вчора, 5 серпня до поліції звернувся житель с. Хутір, що на Шепетівщині та повідомив, що з пасовища зникло двоє його коней. Поліцейські впродовж декількох годин розшукали тварин у полі за декілька десятків кілометрів від місця зникнення.

Від завтра стартує сезон полювання на пернату дичину
Розділ Події

7 серпня о 16 годині відкривається сезон полювання на пернату дичину, який триватиме до 26 грудня 2021 року. Днями полювання є субота, неділя, а також середа до відкриття сезону полювання на хутрових та парнокопитних тварин.

У Шепетівці відбувся 5 тур Відкритого чемпіонату міста з футболу
Розділ Спорт

За результатами туру перемогу вибороли наступні команди:

0
репостів
0
репостів