Вівторок, 31 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Вперше засідала Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання
Розділ Події

Тимчасовий консультативно-дорадчий орган був утворений для вивчення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання на території Шепетівської територіальної громади.

Ірина Якимчук: “Кожній дитині у школі має бути комфортно”
Розділ Освіта

Вже майже 2 роки директоркою Шепетівської загальноосвітньої школи №8 є Ірина Вікторівна Якимчук. З січня 2020 року вона опікується близько 400 учнями та 50 працівниками, з яких 30 є педагогами.

Дводенна історія з травмованим у ДТП лосем, на жаль, завершилась на сумній ноті. Волонтер Сергій Пальохін повідомив, що сьогодні тварина загинула.

Вчора у нашій групі "Шепетівка віртуальна" підписник Ольга Тарасюк поскаржилась, що у неї з крану, на вулиці Шешукова, тече блакита вона. Ми спробували з'ясувати як це трапилось і як цьому зарадити.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 31 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 90337 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3510 - діти, 4882 - медпрацівники.

Травмованого лося вже доправили до ветеринарів у Хмельницькому
Розділ Події

Вчора на узбіччі дороги між Шепетівкою та Плесною, велосипедист виявив лося, який очевидно в трапив у ДТП.  У лося виявили перелам лівої ноги, ушкодження кістки і тазу, перебитий ріг.

"Темп" здобув перемогу у 8 турі чемпіонату Хмельницької області серед ветеранів
Розділ Спорт

29 серпня 2021 року в смт. Теофіполь в рамках восьмого туру чемпіонату Хмельницької області серед ветеранів 40+ місцева команда «Іскра» приймала гостей із Шепетівки команду «Темп».

0
репостів
0
репостів