Понеділок, 07 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські ветерани знову програли на обласному чемпіонаті
Розділ Спорт

6 червня на стадіоні "Локомотив", в рамках другого туру чемпіонату області, футболні ветерани ФК “Темп” приймали гостей із Хмельницького “Конфермату”. Про деталі поєдинку роповіли у Хмельницькій обласній асоціації футболу.

У Шепетівці відбувся регіональний багатожанровий фестиваль "Мистецьке коло"
Розділ Культура

6 червня у міському будинку культури пройшов традиційний Регіональний багатожанровий фестиваль "Мистецьке коло". Шепетівка приймала гостей із усієї області: Полонне, Плужне, Ямпіль, Ізяслав, Ярмолинці, Понінка, Нетішин.

Особи, яких щепили двома дозами вакцини проти COVID-19, за потреби можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Про це сьогодні повідомили у Міністерстві охорони здоров'я України.

В Україні вперше проведуть всеукраїнське дослідження щодо поширеності COVID-19. За координації Центру громадського здоров’я буде проведено дослідження для визначення відсотку людей серед загального населення, які мають антитіла до коронавірусу-збуднику COVID-19. На тижні 7 червня 2021 року стартує його польовий етап.

Чи можна рибалити в орендованих ставках?
Розділ Бізнес

Раніше я часто рибалив на ставку поблизу села. Але навесні там з’явилася табличка, що це приватна власність і рибалити не можна. А вилов риби в ставку можливий тільки за відповідну плату. Чи можливо приватне користування ставком і чи може приватна особа забороняти лов риби в ставку або встановлювати плату за неї мешканцям села? На це питання відповідає фахівчиня Каховського місцевого центру з надання БВПД Ганна Єрмолаєва.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 7 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88267 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3431 - діти, 4941 - медпрацівники.

Футболісти “Лісівника” здобули першу перемогу у ЧХО 2021
Розділ Спорт

На футбольних полях Хмельниччини відбувся 4 тур Чемпіонта області з футболу. Нарешті для нас він приніс добру звістку.

Починається довгоочікувана пора відпусток. Перш, ніж відправлятись у подорож за межі свого населеного пункту, поставте собі запитання: «А чи в безпеці залишається моя оселя, моє майно, мої цінності?». Ваша безпека – у ваших руках.

Відбувся Кубок міста Шепетівки з волейболу
Розділ Спорт

5 червня відбувся Кубок міста Шепетівки з волейболу серед чоловічих команд з нагоди святкування Дня міста. Про це повідомило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

На Хмельниччину ввечері 6 червня прийшла партія південнокорейської вакцини від коронавірусу виробництва компанії AstraZeneca. В область доставили 21 тисячу 900 доз вакцини, яка розрахована на ревакцинацію жителів області.

0
репостів
0
репостів