Понеділок, 24 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Грицеві через нещодавно покладений асфальт проріс бур’ян
Розділ Бізнес

У смт Грицеві, що на Хмельниччині, по вулиці В.Терешкової, де нещодавно було вкладено новий асфальт, небайдужі жителі помітили, що на певній ділянці почали з’являтися горбики, з яких проростає бур’ян. Про це повідомили у Грицівській ОТГ.

Шепетівський водоканал пояснив на що підуть 840 тис. грн субвенції
Розділ Бізнес

Як ми вже писали, Уряд направить у бюджет Шепетівської міської ради державну субвенцію у розмірі 10 мільйонів гривень. З них 840 000 грн буде направлено на закупівлю насосних агрегатів, систем автоматичного керування на базі 2-х частотних перетворювачів та систему хімводопідготовки Шепетівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства.

Шепетівському теплопостачальнику обіцяють списати борги та запропонувати пільгову ціну на газ
Розділ Бізнес

Днями за ініціативи Асоціації міст України Президент України В.Зеленський провів нараду для обговорення проблемних питань забезпечення постачання природним газом підприємств комунальної теплоенергетики. Про це повідомили у Асоціації міст України.

Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ вкотре стали переможцями Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україно!». Вже декілька років поспіль вихованці закладу перемагають в цьому конкурсі, демонструючи вміння бачити велич природи, помічати красу в дрібницях та вдосконалюючи власну майстерність у фотографії.

Зловмиснику вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Фестиваль "Творчість, народжена війною..." став місцем зустрічі побратимів, родин Героїв та волонтерів
Розділ Події

День Героїв – це свято величі духу українських вояків, борців за волю України, які в боротьбі з ворогами залишилися нескореними.

Цей день не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні захищають нас і віддають свої життя за соборність та незалежність нашої країни.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 10.00 24 травня в Хмельницькій області зареєстровано 87386 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3389 - діти, 4903 - медпрацівники.

Шепетівський "Лісівник" зазнав поразки у матчі з білогірською "Перлиною Поділля"
Розділ Спорт

Учора, 23 травня, відбувся футбольний матч 2 туру між командами Білогір‘я «Перлина Поділля» – Шепетівка «Лісівник», який завершився рахунком 2:1. 

Фестиваль "Творчість народжена війною"
Розділ Події

23 травня шепетівчани відзначали День Героїв — день пам`яті усіх українців, які віддали своє життя боротьбі за нашу з вами свободу, тих, хто захищав Україну. Того ж дня відбулись заходи до Дня вишиванки, де кожен мав змогу долучитись до свята, одягнувши вишиванку.

0
репостів
0
репостів