Четвер, 08 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська громада отримає гроші на ремонт школи, прокладання водогонів та будівництво кисневої станції
Розділ Бізнес

Сьогодні відбулося пленарне засідання четвертої сесії Хмельницької обласної ради. У засіданні взяли участь 58 депутатів, які розглянули 62 питання та прийняли позитивні рішення з різних галузей життєдіяльності краю.

Поліціянти нагадали велосипедистам та пішоходам правила дорожнього руху
Розділ Події

Працівники сектору реагування патрульної поліції Шепетівського району, у світлі нещодавніх ДТП, проводять профілактичну роботу з населенням для запобігання порушенням ПДР. Сьогодні, 8 квітня захід відбувся у м. Шепетівка.

За минулий рік у шепетівського водоканалу накрали люків на 500 тис. грн.
Розділ Бізнес

Шепетівкаводоканал відповідає за близько 5000 водопровідних та каналізаційних колодязів. Ще за орієнтовно стільки ж колодязів Шепетівки несуть відповідальність інші установи (Шепетівське підприємство теплових мереж, Укртелеком тощо) та приватні особи міста.

Очільник Шепетівки на своїй сторінці у Facebook опублікував відповідне звернення до шепетівчан.

Укрзалізниця тимчасово припиняє рух приміських поїздів на Хмельниччині
Розділ Події

Укрзалізниця опрацює формат обмежень у Хмельницькій області, яка з 9 квітня віднесена до «червоної зони». Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у власному телеграм-каналі.

Шепетівською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за підозрою місцевого мешканця у розтраті майна товариства на суму 850 тис грн (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 8 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 71338 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2788 - діти, 4428 - медпрацівники. 

За добу на Хмельниччині щеплено 820 осіб.

Станом на 08.04.21 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 52 нових випадки захворювання. Ще 57 шепетівчан, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

Побутові споживачі газу будуть переведені на річний контракт з 1 травня
Розділ Бізнес

НКРЕКП запровадила річний продукт на ринку природного газу для побутових споживачів. Про це сповістила пресслужба відомства.

Заявки на допомогу від держави у розмірі 8 тис грн прийматимуть з наступного тижня
Розділ Бізнес

Виплати в розмірі 8 тисяч гривень громадянам і бізнесу, які постраждали від посилених карантинних обмежень у «червоних зонах», будуть здійснюватися автоматично після подання заявки на порталі або в застосунку Дія. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступного слова на засідання Уряду 7 квітня.

0
репостів
0
репостів