Понеділок, 05 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Марко Данилович Безручко – генерал-хорунжий армії УНР, голова штабу Корпусу Січових Січових Стрільців, начальник штабу Армії. Його життєвий шлях тісно пов’язаний з Шепетівкою. Саме завдяки вмілим тактичним плануванням оборони Шепетівського залізничного вузла у квітні 1919 року Марко Безручко зажив слави видатного тактика військового мистецтва.

5 квітня 2021 року ухвалою слідчого судді Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено клопотання старшого слідчого ВРЗСТ  Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області про застосування  запобіжного  заходу у виді тримання під вартою.

28 листопада 2020 року близько 17-ї години, пішов з дому, що у селі Плесна та не повернувся Дмитро Широкшин, 1995 року народження. Понад 4 місяці його шукали рідні та поліціянти, та на жаль, сьогодні знайшли тіло.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винуватим 38-річного жителя Шепетівського району у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.3 ст.186 КК України (закінчений замах на грабіж, поєднаний з проникненням у житло), і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, проте звільнив від його відбування з випробуванням, встановивши іспитовий строк – 1 рік.

8 квітня Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства проводитиме весняне хлорування та промивку водопровідних мереж міста з 9.00 до 23.00 години. Про це повідомила пресслужба комунального підприємства.

Міський голова із колективом Вузлової лікарні станції Шепетівка
Розділ Події

Під стінами лікарні розгорнулася жвава дискусія на тему приєднання медичного закладу до процесів прийому хворих на Covid-19 відповідно до державної програми. У першу чергу мова йшла про оперативне забезпечення Вузлової лікарні пакетами з надання медичних послуг пацієнтам з підозрою або встановленою коронавірусною хворобою.

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Хмельницької облдержадміністрації на якому було прийнято рішення про перехід області до "червоної зони" епідемічної небезпеки з 7 квітня.

Як виявилось, 20-річний шепетівчанин на момент аварії не мав права керувати транспортним засобом.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 5 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 68916 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2702 - діти, 4319 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів