Вівторок, 13 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Рустам Головко
Розділ Культура

Шепетівський пожежник Рустам Головко колекціонує пожежні каски. Колекція невелика, розповідає чоловік, та про кожен експонат у ній може розповісти історію з реального життя й робочих буднів рятувальників.

Рятувальники вчились ліквідовувати масштабні пожежі
Розділ Події

13 квітня відбулась перевірка готовності пожежно-рятувальних підрозділів Хмельниччини до дій за призначенням. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Верховна Рада України 13 квітня на позачерговому засіданні ухвалила законопроєкт №5014 «Про внесення змін до Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» (щодо окремих питань завершення 2020/2021 навчального року)». За це рішення проголосували 298 депутатів.

Василь Сидор та Катеренчук Анатолій на інспекції
Розділ Події

Сьогодні, 13 квітня, голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, в рамках робочого візиту, відвідав місто Славуту, де ознайомився з роботою мобільного шпиталю. Про це повідомили у пресслужбі Шепетіської РДА.

 Організатор — «смотрящий» за колонією та двоє співорганізаторів — «смотрящі» за відділеннями установи, до протиправної діяльності залучили ще 5-х виконавців. Лідерам та учасникам злочинної групи оголошено підозри.

Шепетівські чирлідери здобули призові місця на онлайн-турнірі
Розділ Спорт

Днями відбувся Всеукраїнський турнір шкільних груп підтримки з чирлідингу онлайн. Змагання відбулися за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та Федерації чирлідингу та чирспорту України. Як ми вже звикли, шепетівські чирлідери без нагород не лишаються.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 13 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 74538 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2893 - діти, 4568 - медпрацівники.

Шепетівську міську раду зобов'язали прийняти у комунальну власність гуртожиток
Розділ Події

За втручання прокуратури мешканці міста Шепетівка отримають право на приватизацію житла.

На Шепетівщині двічі за добу гасили пожежу сухостою
Розділ Події

Першу пожежу гасили у межах міста у мікрорайоні "Сонячний", другу - у селі Вишневе Ленковецької ОТГ. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів