Вівторок, 16 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

13-17 листопада друга делегація голів українських громад в рамках реалізації проєкту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідує найбільшу виставкову подію світу EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ). Хмельниччину на заході представляють міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко, голова Судилківської сільської ради Тетяна Котик, голова Теофіпольської селищної ради Михайло Тененев, голова Солобковецької сільської ради Сергій Когут.

У Шепетівському районі було викрито схему привласнення організованою групою коштів державного бюджету в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України). Організував протиправну діяльність 42-річний житель столиці.

Завтра у Шепетівці деякий час буде відключено водопостачання
Розділ Бізнес

Завтра, 17 листопада 2021 р., з 9:00 до 14:00 год у Шепетівкаводоканалі будуть проводити планові ремонтні роботи на трансформаторній підстанції ТП-445 водопровідно-насосної станції-2.  Про це повідомили на сторінці Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Cтаном на 13.00 16 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 129660 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7057 - діти, 5644 - медпрацівники.

У задоволенні позову відмовити – таке рішення ухвалив Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області у справі за позовом про виключення з актових записів про народження відомостей про позивача як про батька двох дітей відповідачки.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 листопада, близько 12.30 години неподалік села Попівці на автодорозі сполученням «Городище — Старокостянтинів». Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів