П'ятниця, 08 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

6 жовтня Уряд прийняв Постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Типової навчальної програми підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів», яка оновлена з урахуванням положень Директиви ЄС 2006/126/ЄС.

Минулого тижня у нашій фейсбук-групі "Шепетівка віртуальна" водії масово скаржились на нові дорожні знаки та розмітку, яку нанесли неподалік торгового центру "Дружба". Через них, той хто рухався в напрямку базару з вулиці Героїв Небесної Сотні не міг повернути на вулицю Сергію Оврашка без порушення правил дорожнього руху.

У Хмельницькому пройшов футбольний турнір пам’яті загиблих правоохоронців
Розділ Спорт

Цьогоріч минуло вже 24 роки з того дня, як майор міліції Микола Фошин та сержант Володимир Мельник, працівники відділу по боротьбі з організованою злочинністю Кам’янець-Подільського міського відділу внутрішніх справ, загинули під час затримання особливо небезпечних злочинців. У пам’ять про загиблих колег правоохоронці щороку проводять турнір з міні-футболу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 8 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 98953 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 4459 - діти, 5046 - медпрацівники.

Напередодні Дня художника шепетівські таланти вітали своїх наставників
Розділ Культура

Напередодні Дня художника на сцені Шепетівського МБК відбувся художньо-мистецький вечір "А осінь все довкіл розмалювала". Щира вдячність та мистецькі номери творчих колективів будинку культури були присвячені викладачам Шепетівської дитячої художньої школи.

Сьогодні у Шепетівці було скликано позачергове засідання виконавчого комітету. Про основні питання розмовів міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

На Шепетівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось двоє осіб. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 жовтня, близько 14.00 години поблизу с. Новичі.

Квартиру було придбано за кошти міського бюджету в рамках програми «Соціальне житло для сиріт», особі з-поміж дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як соціальне житло.

0
репостів
0
репостів